24 juli, 2011

Philadelphia och Israel

Jag är i Philadelphia PA, USA och hungriga människor blir frälsta, andedöpta och helade! Njuter sommarvärmen i Staterna :)!

I höst, den 29 oktober - 7 november reser jag med Duveskogs Reseservice till Israel igen! För mig personligen är detta något av årets höjdpunkter faktiskt... Israel är fantastiskt på såå många sätt! Här följer 10 anledningar att åka till Israel;

1) Det är Bibelns land helt enkelt. Varje blad i Bibeln börjar röra sig, hoppa och ropa till dig! Lär känna Bibeln på plats.

2) Jesus var jude och frälsningen kommer från judarna. Plötsligt förstår du som är en kristen dina judiska rötter. (Joh 4:22, Rom 11:18)


3) Israel är skärningspunkt för tre världsreligioner; Judendom, Kristendom och Islam. Du kommer att få en bättre förståelse för både Mellanöstern konflikten, hela det världspolitiska läget och spänningarna mellan de islamiska och kristna sfärerna på alla kontinenter...

4) Det är en fantastisk kombination av både utbildning och semester. Du slappar och lär dig nytt samtidigt.

5) Mellanösterns olika kulturer och allt det moderna väst har att erbjuda i den perfekta sammanblandningen. Det moderna urbana multietniska Israel är en skola för nästa generations globala kultur i alla megastäder.

Häng med oss till Israel i höst! Anmäl dig här! Dina reseledare är ovanstående; Göran Duveskog, Daniel Viklund och så jag...

6) Som kristen kommer du att förstå "den sista tiden, de onådda folken och Jesu återkomst". (Matt 24:14)

7) Du kommer att få vänner för livet. Olika generationer, yrkesgrupper och nationaliteter träffas på samma resa för att studera, upptäcka, semestra och ha kul.

8) Israel är den perfekta evangelisationsresan. Bjud med dig din sökande vän, släkting eller granne och besök gemensamt det historiska; Golgata, Trädgårdsgraven, Oljeberget och Övre salen ;).

9) Det moderna Israel och judarna behöver ditt varma support i en kall och cynisk värld full av hat, mordlust och ondska.

10) Medelhavet, snorkling i Röda Havet, flyta i Döda Havet och dop i Jordanfloden, maten, solnedgång i öknen, shopping och till sist solbrännan.

Anmäl dig snabbt! Anmäl dig här!

Vi hörs!