30 november, 2011

Vår första dotterförsamling!

SOS Church Stockholm är på gång att plantera sin första dotterförsamling! Nu när vi snart spränger 500-vallen av människor som regelbundet besöker våra celebrations så känner vi att det är dags att plantera vår första församling... Timothee och Manuelle Zürcher som gick SOS Missionsbibelskola förra året kommer stå som föreståndarpar och vår egen Ma-Jo Bulundwe blir assisterande pastor i SOS Church Bienne, Schweiz! Vilket team! Vi är såå stolta över dem!
Timothee och Manuelle Zürcher...
Ma-Jo Bulundwe...

Söndagen den 18 mars 2012 blir det församlingsproklamation och jag åker ner och predikar. Allison Park Church i Pittsburgh, PA och Freedom Valley Worship Center i Gettysburg PA, USA står också med i detta och det är vi så tacksamma för.

Församlingen i Bienne har växt från 25 till 70 aktiva medlemmar på bara några månader. Tim och Manuelle och hela församlingen är i full gång med att renovera och bygga i sina nya kyrkolokaler. 

SOS Church pastorsteam och hela församlingen här hemma är så lyckliga och stolta över dem! SOS Church Bienne is here to stay, conquer and win :)!

Vi hörs!