02 januari, 2012

Församlingen i Stockholm - mitt hjärta

Har gjort många hembesök de sista dagarna... Har haft väldigt många samtal med olika männsikor... Ber för regering, rikstad och kungahus... Ber för staden och folket... Predikar förlåtelse, hopp och en andra chans och försöker guida vilsna människor till Jesus... Alla nationaliteter, olika kulturer, de olika förorterna och alla innerstans stadsdelar - älskar er och mitt hjärta sväller... Stockholmarna är min stora kärlek och äger den största biten av mitt hjärta idag... Gud har gjort det. Jag är en av prästerna och en av papporna i stan liksom... Kärleken till teamet, församlingen, ungdomarna och barnen bara växer hela tiden... Onådda folk festivaler och mission är och förblir mitt livs kall. Men basen för allt vi utför i nationerna finns här i Stockholm.

Stockholm vilket vackert namn. Stockholm du har allt. Dina cafeér, restauranger, gågator, parker, öar och ditt bräckta vatten - vad behöver jag mer... När jag vandrar längs dina gator är jag hemma, så är det bara... Gud har gjort att jag känner så... Vill bara betjäna dig, hjälpa dig, finnas för dig... Dina tårar och din smärta är min. Din glädje och puls är mina hjärtslag... Gud har gjort det och jag förändras för varje vecka. Vill vara herde för alla rivna och slagna. Gud jag ger efter för kallelsen och kärleken du häller ut genom din Ande i mitt hjärta.

Med en silhuett av Stadshuset, Globen, Riddarkyrkan och Kaknästornet vid horisonten lyfter jag mina händer i förbön, allt medans tårar rinner, och ropar till Jesus... Ge oss huvudstaden! Herre Jesus kyss oss blött från din Himmel både församlingen och staden!

Vi hörs!