13 februari, 2012

Vi rycker framåt!

Och jag gav er ett land, som ni inte hade lagt ner något arbete på, och även städer som ni inte hade byggt, och i dem fick ni bo. Av vingårdar och olivplanteringar som ni inte hade planterat fick ni äta. 

Jos 24:13

I helgens fyra samlingar - ungdomsmöte, ledarsamling och dubbla celebrations samlade vi ca 500 personer (inklusive barnen)! SOS Church Stockholm stormar framåt med redan 10 döpta i vatten sedan nyårsskiftet! Vi siktar på att få döpa 75 nya Jesus lärjungar under 2012!

Vi samlade in mycket pengar till vår församlingsplantering i Bienne, Schweiz i helgen! Pengar talar överlåtelse! Vi flyger ett helt team för att proklamera dotterförsamling i Schweiz den 18 mars! Vi lade händerna på Timothee och Manuelle Zürcher och sände dem till Schweiz för att göra vad den helige Ande befallt dem att göra. Vi är lyckliga att få börja reproducera och multiplicera oss i Central Europa! Spännande!
Ron Johnson och Melodie Leake gjorde fantastiska insatser i helgens samlingar! :) Tack till våra partners i USA! Vi älskar er!

Vi har lägger ett bud på en fastighet i city nu i veckan och tror att Gud ska ge oss nåd och favör! Vi behöver verkligen större lokaler nu! Herre Jesus bygg din församling!
Vi hörs!