21 januari, 2013

Evangelisten har vaknat!


Björnen har skakat av sig löven och kommit ur sitt ide! Lejonet ryter igen! Vad pratar du om, Johannes?! Jo... evangelist-gåvan på min insida har verkligen kommit till liv igen den sista helgen här i Pittsburgh efter 4 intensiva år som pionjär och föreståndare för SOS Church Stockholm... De senaste tre mötena i APC har jag fått be med drygt 50 till frälsning och ca 40 blev andedöpta och sprutade i tungor för första gången i sina liv! Tjoho!!!



Tillsammans med min festivalgeneral Peter Almqvist drömmer och visionerar jag om hur vi ska expandera och bygga ut vår portabla festivalanläggning från kapaciteten för 100 000 människor till 500 000 människor... Ytterligare en stobildsskärm (9 x 11 m) och ytterligare två högtalartorn (13 meter höga) borde göra jobbet... Kommer väl att kosta ytterligare 3-5 miljoner SEK...

Onådda megastäder ska intas allt enligt det Jesu Ande sagt genom åren som ligger bakom. I 2013 ger vi oss i kast med Mwanza och Tanga i Tanzania och Karachi i Pakistan. 2014 siktar vi redan på Antananarivo på Madagaskar! Ytterligare städer i Pakistan, Nepal, Bangladesh och Indien väntar på oss och våra andliga öron hör SOS signalerna tydligt om ännu avlägset...

Antananarivo på Madagskar...

De sista tre festivalerna har vi toppat på publiksiffror i ett enskilt möte på mellan 50 000 - 70 000 människor (väldigt återhållsamma siffror) men nu siktar på 100 000 människor i ett enskilt festivalmöte! Vi har haft allt mellan ca 17 000 - 25 000 i våra uppföljningsklasser i städerna Sialkot, Faisalbad i Pakistan och Dar es Salaam i Tanzania. Nu siktar vi på 100 000 omvändelser och nya lärjungar bara i år!

Herre Jesus, hjälp oss nå de onådda folken och alla dessa megastäder nu! Herre förlös nyckelunder, mirakel och ekonomi! Tala till och kalla på arbetare! Herre Jesus, vi ber och ropar till dig!

Välkommen till SOS Church Stockholm och våra bönedagar för onådda folk som börjar redan nu på fredag!



Program för Bönedagarna


Fredagen den 25 januari
22-02 Bön för SOS missionsarbete, fokus på Tanzania och östra Afrika

Lördagen den 26 januari
16-20 Bön för SOS missionsarbete, fokus på den indiska subkontinenten.

Söndagen den 27 januari
12 Celebration, Pastor Glorious Shoo från Moshi, Tanzania predikar
16 Celebration, Pastor Huruma Nkone från Dar-es-Salaam, Tanzania predikar

Vi hörs!