19 mars, 2013

Striden om väckelsekristendom


Ty vi strider inte mot kött och blod utan mot furstar och väldigheter och världshärskare här i mörkret, mot ondskans andemakter i himlarna.
Ef 6:12

Vissa strider måste vi bara ta. Vårt land och vår världsdel Europa behöver det. De flesta pastorer/präster backar, församlingar tystnar och väckelsekristendomen går på reträtt. Vi får inte låta satan ta västvärlden. Stopp! Vi säger nej! Du får inte avancera en meter till, fiende! Lyssna i Herren Jesu nanm! Stopp!


Sydkoreanske Yonggi Chos bön och andlig krigföring, argentinske Carlos Annaconndias demonutdrivning och den tyske evangelisten Reinhard Bonnkes förkunnelse om Jesu blod är den typ av kristendom SOS tror måste få bryta igenom i Stockholm och Europa!

Min stad...

Brian Houstons och Hillsong församlingarnas frimodiga och starka lovsång, David Cartledges apostoliska revolution och kenyanske Wilfred Lais trosförkunnelse är vad SOS ber ska få fäste i Stockholm och Europa!

Vi har tagit strid för:

- Helande och mirakelkristendom!
- Apostoliska församlingsplanteringar och onådda folk mission!
- Nykterhet och ett rent och helgat liv!
- Bön och stark andlig krigföring!

Fler liknande strider behöver utkämpas och vinnas! Vi ger oss aldrig! Vi tror på ett förvandlat Stockholm, Sverige och Europa! Slaget om väckelsekristendom måste vinnas!

Vi hörs!