10 oktober, 2013

Familjen är helig!


För många år sedan viskade den helige Ande till mig och sa: när du bygger församling så ska du undervisa

1) Under och tecken
2) Äktenskap och familj
3) Ekonomi och företagande



Alla andliga ledare måste naturligtvis följa sitt hjärta och hitta sin egen väg när det gäller att bygga Guds rike på jorden. Men jag tror alla mina bloggläsare håller med om att dessa ämnen och byggstenar är väldigt betydelsefulla och viktiga.

Under och tecken. Bön och bönesvar. Mirakler och gudsingripanden i vår vardag hänger intimt samman med vår gudsrelation. Varför skulle vi annars vara troende och gå i kyrkan?!

Familjen är grunden för både församling och samhälle och utan tvekan vårt största förtroendekapital som vuxna människor. Att leva i livslånga och lyckliga parrelationer och fostra harmoniska och sunda barn är väldigt allmänmänskligt och något nästan alla söker och vill
lyckas med.




Ekonomi och företagande handlar om försörjning, sysselsättning och kreativt skapande. Här på jorden lever vi alla i den bistra verkligheten och behöver därför söka Guds vägledning för att inte hamna fel och misslyckas.

Gud vill att vi ska leva i överflöd! Gud vill att vi ska lyckas på dessa tre områden! Gud är intresserad av vår vardag och väldigt praktisk i sin vägledning. Bibeln ger tydliga
handfasta råd och tips.

               Är du singel? Kom och få tips om "den heliga jakten" den 2 nov i SOS Church!

Lördagen den 2 november fokuserar vi en hel seminariedag kring relationer, familjeliv och barnuppfostran i SOS Church. Vi börjar kl 11:00 och slutar ca kl 15:00. Det blir något för alla. Tips till singlar vad gäller den "heliga jakten". Råd till redan gifta par om hur vi bygger starkare och förblir lyckliga. Råd till föräldrar vad beträffar barnuppfostran. Alla är välkomna! Församlingsmedlemmar lika väl som besökare från andra församlingar. Men kanske också dina grannar, arbetskamrater och icketroende vänner.

Vi hörs och ses!