09 april, 2014

SOS växer!

* På fredag ber vi. Vi söker vår Gud och förlöser nåd över våra församlingar och Stockholms stad. Vi börjar be i våra bibelskole- och ungdomslokaler på Warfvingesväg 26, Stadshagen från kl 22! Tror det finns ett uppdämt behov och en hunger i huset efter bön just nu - på fredag natt sätter vi nytt rekord i antal bedjare samlade!



* På söndag predikar ingen mindre än allas vår pastor Timothee Zurcher från SOS Church Bienne, Schweiz. Vårt celebration kommer att hållas på CCC kl 16! Det blir fest och sanslöst drag!

* SOS Signs and Wonders festival i Mbeya, Tanzania i juli är öppen för alla som vill åka på ett afrikanskt sommaräventyr! Vi blir ett jätteteam i år igen! Redan är ca 150 svenskar, norrmän, schweizare och amerikaner anmälda! Anmäl dig du också! Vi tror Gud om nåd att få sätta publikrekord och bryta 100 000 vallen i samband med vår avslutningskväll!

* Fler och fler anmäler sig till vår bibelskola och ledarskola med ny terminsstart i augusti! Våra skolor spritter av nytt liv, energi och kreativitet! Anmäl dig nu!



* Bjud alla dina släktingar och vänner till vår stora missionskonferens #Mission14 som kommer hållas på Norra Latin den 29/5 - 1/6!



* Drömmar om nya församlingsplanteringar spirar - blir nästa stad Malmö eller Göteborg?!


Allt växer! Vi döper fler och fler! Framtiden är sååå spännande!

Vi hörs!