01 april, 2016

Äntligen dags för #Mission16!

Äntligen har våren kommit, och med den vår stora årliga missionskonferens #Mission16! I år firar vi lite extra eftersom Mission SOS fyller 20 år! Johannes började predika redan 1991 men SOS startades när vi varit gifta i två år, 1996. Kan du tänka dig att vi faktiskt varit igång och predikat evangelium bland de onådda i 20 långa och helt fantastiska år?! Oj, vad många äventyr det blivit och över 600 SOS församlingar har startats! Drygt 2000 teammissionärer har varit med på våra festivalresor de här  händelserika åren och ca 140 heltids missionärer sänts ut på församlings-planteringsuppdrag. Mer än en miljon dyrbara människor har bett en frälsningsbön tillsammans med oss och hundratusentals har blivit helade och andedöpta!


Den 6-8 maj kommer vi alltså att fira 20 år av mission och pionjärarbete i nationerna och det blir ju faktiskt bara verklig fest om du kommer. Vi vill hedra allt Gud gjort och ge ära till Jesus för alla under vi fått se, och det vore vår största glädje om du vill komma  och fira med oss på plats! Många av våra allra bästa vänner från olika delar av världen kommer också för att gratulera, tala till, inspirera och eller bara fira tillsammans med oss. Vi ställer till med fest under temat: ”Tools for Urban Mission.”

Vår framtidsvision är att vi vill nå megastäderna och den unga generationen med evangeliet om Jesus och vi vill lära oss hur vi ska kunna göra detta bättre. 

Chris Gilkey från Austin, Texas kommer för ett praktiskt seminarium om församlingplantering i storstäder.


Glorious och Josephine Shoo från Tanzania delar med sig av sin stora erfarenhet av arbete bland barn och hur barn kan göra upplevelser med Gud och den helige Ande.


Phillip och Destiny Deas från Shreveport, Louisiana undervisar om hur man kombinerar företagande med församlingsarbete i en holistisk apostolisk vision.


Huruma och Joyce N'kone från Dar es Salaam inspirerar oss för hur vi ska nå unga vuxna på våra universitet och högskolor.


Paul och Kim Owens från Phoenix, Arizona kommer för ge oss välbeprövade lärjungaskaps modeller för bättre uppföljningsarbete och för att leda bön.


Per-Olof Eurell från Märsta talar till våra företagare och blivande företagare utifrån sin nya bok ”Med Jesus i arbetslivet”.


Bönepass varvas med praktiska och faktaspäckade seminarier och så kreativa festkvällar med fokus på missionsbefallningen! En spännande helg i en vårvacker huvudstad väntar. Välkommen till Stockholm för att få från himlen och ta med dig nya verktyg hem för uppdraget!

Maria Amritzer
Ledare, Evangelical Mission SOS International

PS:Vill du följa med på missionsresa? Maila info@missionsos.org för mer information.