24 april, 2009

Festival lycka och yra...

Thailand. Värme. Motorcyklar. Missionspraktik. Glada elever. Betjänande och excellenta missionärer. Kreativiteten, fantasin och skaparglädjen vet inga gränser. Jesus frälser och gör under. Livslång vänskap föds. Minnen för livet karvas för evigt in i hjärta och hjärna. Missionärer föds. Nya Guds äventyrare får blodade tänder. Jesus förälskelsen växer och intimiteten med den helige Ande fördjupas. Lycka! Yra!

Jag landade springades i Thailand och har redan hunnit predika i två festivalmöten, en lokal pastorslunch och i en morgonsamling med teamet. Jag njuter livet med stort L!

Noel och Melvin Gisselsson är riktiga festivalbarn och är med på allt hela tiden!

Några som verkligen imponerar är alla våra festivalbarn som hänger i och är med på outreach, festivalmöten och sitter bak på motorcyklar... Melodie Leake och hennes sextonåriga dotter Alissa är två onådda folk krigare som gör intryck på oss alla... Mel predikade i kvinnofängelset igår och drygt 30 kvinnor blev frälsta, halleluja!

Alissa och Melodie Leake

Detta är min festival nr 60! Alla behover en onådda folk festival i sin minnesbank! Vi är ett jätteteam här på ca 140 st men vi saknar dig!

Vi hörs!