25 maj, 2009

Dagen efter...

Dagen efter :) Ingen baksmälla (jag är absolutist) men gott trött... Harvest Cry blev som vi önskade och bad om! Maria och jag är såå stolta över att vårat lilla församlingsembryo lyckades genomföra en fullskalig festival/missionskonferens... Vi är få men starka ändå när vi gemensamt slår till...

Pastor Linda Bergling från församlingen Arken (Kungsängen) kom och talade profetiskt in i vår församlingsplantering på ett lunchmöte på restaurang Stortorgskällaren i gamla stan. Hon var så uppmuntrande, varm och stark! Vi gömmer alla profetiska hälsningar som skatter i våra hjärtan nu. Tack Linda! Det betydde såå mycket för oss att du ville komma!


Igår kväll efter sista festivalmötet på Nalen
fick jag döpa en ny lärjunge och vän nämligen Pierre Abdelkey. Pierre kommer också att börja på SOS Missionsbibelskola i höst! Pierre är så glad och förälskad i Jesus! Välkommen med i familjen, Pierre!


Efter dopet åkte ett helt gäng hem till oss
för att titta på nya huset i Tullinge... Jag lagade mat till elva vuxna, vi dukade långbord, skrattade och flummade... Efter käk blev det kaffe och kortspel! Älskar min SOS familj över allt på jorden! Det blev sent... Det gör inget... Att få vara med människor som inte dömer en och där man inte måste väga varje ord på våg i rädsla att det kommer att vändas emot en i ett senare påhopp eller anklagelse, är så befriande... Alla behöver en trygg miljö och riktiga vänner man kan lita på och inte måste göra sig till för... SOS ledarna blommar just nu! Många av de våra kommer till sin rätt nu, hittar sitt element och njuter livet på ett helt nytt sätt! Inga kompromisser, en vision, en kultur, ett folk - "ett hjärta och en en själ" som Apostlagärningarna så vackert beskriver urförsamlingen... Så upplevde vi helgen som gick. Så vackert! Så rent! Tack älskade Jesus!