25 augusti, 2009

Ledarsamling, församlingsproklamation och releasekonsert...

Ikväll har vi träffats som pastorsteam och dessutom ytterligare ett helt gäng av våra nyckel-ledare hemma hos Amritzers! Vilken kväll! Rådjursgryta (egenskjutet), ris och sallad. Mycket godis, kakor och kaffe. Vi älskar att betjäna dessa underbara människor och superkompetenta begåvningar - Gustafssons, Elvelycks, Willkanders, Jensens, Svernedals och Cicki Hamrén... Efter mat och segerrapporter från respektive avdelning och arbetsstab fortsatte vi vår inofficiella "ledarskola" del 2. Vi håller på att studera olika megaförsamlingar och dess pastorers ledarskapsundervisning. Idag studerade vi Hillsong Church, Sydney, Australia och ett urval från pastor Brian Houstons ledarcoaching. Skarpt, radikalt, nytt och trimmande för oss alla.


Efter en kort paus forstsatte vi med att detaljplanera ett "körschema" för vår församlingsproklamation på Nalen (Regeringsgatan 74) nu på lördag kl 12:00. Wow, det blir spännande med gäster från så många länder! Videohälsningar och mail strömmar in nu - vi är jätteglada! Hoppas du kommer och firar med oss?! Alla är välkomna! Kl 14:30 har vi Öppet hus och tårtkalas i våra nya superfräscha lokaler på Warfingesväg 26 på Kungsholmen - kom och håll ett tal, profetera, be och lovsjung Jesus med oss. Vi firar mellan 14:30 - 20:00 och scenen är öppen för alla våra gäster!

Vi hann även planera det sista inför releasekonserten för SOS festivalskiva nu på söndag kl 16:00! Vi säljer mycket biljetter! Beställ här och nu! Det går att köpa biljetter vid ingången också... Det kommer bli smockfullt som det ser ut nu, så var snabb och förbeställ biljetter... Pris 100 SEK/st.

Det här är en så kul och händelserik vecka för Mission SOS! På onsdag drar bibelskolan igång och även ledarskolan! Jag fet-njuter! Livet är bäst just nu!

Vi hörs!