22 augusti, 2009

Slutspurten på bygget!


Nu rycker vi framåt. Nu går det undan. Nu bygger vi dygnet runt. Arbetsinsatserna är helt enastående och fantastiska. Många av våra krigare går av sina jobb och kommer direkt med ett ombyte byggkläder i en bag eller plastkasse och "svidar" om bakom scen eller bakom några lådor och bygger sedan hela kvällen en del till kl 23... Många har tagit sen semester i år (tex familjerna Almqvists och Amritzers ;)) och kan därför jobba 10-12 timmars pass... Kul och vi njuter för nu tar verkligen en modern "high tech" kyrka form mitt i city - på självaste Kungsholmen... Jag är så imponerad av alla SOS församlingsplanterare - wow vad ni sliter och satsar!

Det lilla barnrummet är så gott som klart nu...

I helgen bygger vi i princip dygnets alla timmar och även måndag till fredag i nästa vecka. Allt ska ju förhoppningsvis stå färdigt för invigning och öppet hus på lördag eftermiddag i nästa vecka (29/8)... Nu behöver vi alla arbetare som kan komma loss! Hantverkare från andra församlingar i Sverige och Norge - kom och gör/ge en dag eller två inför en ny församlings födelse i Stockholm! Nu behöver vi som är med i pionjärteamet investera all extra tid vi har i bygget och ge större ekonomiska gåvor än bara vårt tionde och lite extra slantar i offer - nej nu är det urförsamlings givande som gäller! Vi ger vilt och aggresivt i rå tro och erövrarlust! Nu gäller det! Utmana dig själv och sträck din tro rejält nu! Gud ger mer tillbaks till dig än vad du kan ge in i Guds rike ändå... Det är faktiskt helt omöjligt att bli fattig eller utan pengar när man ger till Guds sak!

Diego målar scentaket...

Alle man till pumpen! Vi stöter i basun! Nu behöver dig på Kungsholmen! Kom med barnen! Kom med mormor! Kom med hunden! Det är nu eller aldrig!

Vi hörs!