21 september, 2009

Dop i Mälaren mitt i city!

Igår efter en fantastisk söndag i SOS Church, där människor blev frälsta och förvandlade av den helige Andes kraft promenerade vi ner till Rålambshovsparken och döpte tre dyrbara människor i Mälaren! Mitt i city begravde Börje, Daniel och Diana sina gamla liv för att tillsammans med Jesus uppstå till helt nya! Rå glädje och jubel! Andreas Jensen, vår barnpastor, döpte - vi är förövrigt väldigt stolta över vårt fräscha barnarbete men han gjorde sig även som dopförättare!



Grattis till Gabby och Samuel, vårt basledarpar i Etiopien som precis gift sig och dök upp på möte igår! Vi var några familjer som välsignade dem med en hotellnatt och ett dygn i Gamla stan dvs var sitt SL-kort, en liten slant till en romantisk middag ute och församlingen fick naturligtvis strängt "besöksförbud" ;).


Nu är jag på väg till Etiopien... Flyger från Arlanda ikväll... Ska skriva, predika och uppmuntra teamet på Afrikas Horn! Be för mig... Kanske blir det också ett litet uppehåll i bloggandet eftersom det brukar vara lite svårt med internet just i Etiopien nu och då...


Vi hörs!