19 september, 2009

Husförsamling, dop och snart söndag igen!

Igårkväll var hela familjen Amritzer hemma hos familjen Willkander och njöt fredagskvällen med vår husförsamling! Willkanders är väldigt goa husförsamlingsledare och vi kände oss så välkomna och omhändertagna! Fick en chans att hälsa på och lära känna Willkanders granne lite och sedan njöt vi kungligt av hamburgare, gitarrspel, spontan allsång - österrikiska gamla folksånger, Beatles, barnsånger mm... Vi provade hattar och kepsar länge och höll på att skratta ihjäl oss (Samuel säljer bland annat hattar i sitt jobb) - mysigt... Vi bad till Gud tillsammans om "drömjobbet" som någon sökt och för en muslimsk vän till en annan som vi tror snart ska bli lärjunge till Jesus. Vi delade livet tillsammans en vanlig fredagskväll, svenskar, en libanes, en schweiziska och en österrikare... Apostlagärningarna i Tullinge. Ser fram emot nästa husförsamling!


På söndag direkt efter mötet på Kungsholmen är det dop i Mälaren i Rålambshovsparken (en kilometers promenad från kyrkan på Warfinges väg 26)! Yes! vi får väl se hur länge vi kan döpa ute i höst?! Än så länge går det ju jättebra!

Dop i SOS Church tidigare i somras...

Annars ser jag så fram emot söndagen med SOS Church imorgon! Jag predikar del 3 i min höstserie om den helige Ande. Samuel och Gabby, helt nygifta, tre dagar färskt kommer hem till Stockholm bara för ett dygn, på väg till Etiopien... Gabby och Samuel är våra basledare på Afrikas Horn och vårt pastorspar i Harar Church of Joy! De kommer till gudstjänsten - så vi får vår chans att säga grattis vi också!

Vi hörs!