13 september, 2009

I Love Norway!

Harvest Cry nr 2 i Norge i höst är precis avslutad med dunder och brak! I Kristiansand körde vi för fjärde gången! Ca 75-80 ungdomar frälsta, många andedöpta! De amerikanska banden "The Listening" och "Worth Dying For" rockade för Jesus som det anstår kungars kung! Ska Jesus prisas måste det vara "rock n roll"! Ett gott team från SOS Sverige med Daniel Elvelyck som ledare tillsammans med ett helt "sinnsykt - underbart sprött" norskt SOS team med Ari Mathiesen i spetsen har jobbat dygnet runt! SOS älskar Norge! Igår var nog ca 500 ungdomar på plats avslutningskvällen i idrottshallen! Idag predikade Daniel Elvelyck i Betania (en av de lokala partnerförsamlingarna) och "Worth Dying For" ledde lovsången - så det var nog fett drag!



Norska SOS har byggt en festivalrigg för 600 000 NOK till våra onåddafolk festivaler nu - vi har använt den dessa två veckor! Efter nyår shoppar vi ljud och ljus för ca 1,5 miljoner NOK och sedan har vi vår efterlängtade "portabla festivalanläggning"! Fem år och så gick visionen om festivalanläggningen i mål och i 2010 kan vi börja använda den på missionsfältet!

Ska äta lite nu och sedan sova en halvtimmes "powernap"... Snart är det dags för SOS Curch på Kungsholmen och missionärsutsändning! Halleluja livet är underbart!

Vi hörs!