15 september, 2009

Svenska SOS doldisar!

Idag undervisar jag både åk 1 och 2 dvs Bibelskolan och Ledarskolan i helklass i ämnet "Präst för de som inte går i kyrkan" eller "Evangelisation som fungerar" - vilket du vill... Så skoj! Ytterligare tre elever har börjat på Ledarskolan sedan vi startade för två veckor sedan och är det någon mer som går i "Ledarskolstankar" så är det här sista veckan att hoppa på tåget...


Ring rektor Daniel på +46 703064964...

Annars är jag så glad för att det ser ut som att vi ska få döpa igen redan på söndag kväll direkt efter gudstjänsten! Anmäl om du har fler nya lärjungar på gång till dop till någon av pastorerna eller din husförsamlingsledare så döper du din vän på söndag kväll!

Tänker på och ber för alla SOS doldisar som kämpar på här hemma på trossen. Maria och Ante Evermin, Jonatan och Anna Kvist, Jens och Kristin Charliesson, Algot och Lina Israelsson, Elin och Simon Tullberg, Sarah Brännberg mfl... De arbetar oförtröttligt vidare med att bygga SOS Church Stockholm och ger både tid, energi och pengar in i arbetet långt över sin förmåga! Gud ska belöna er! Ni blir snart överfallna "Big time" direkt från himlen med våldsamma välsignelser! Maria och jag älskar och beundrar er! Utan er hade det inte gått!

Vi hörs!