10 december, 2009

Peter Almqvist spejar i nordöstra Tanzania

Min, vår och allas vår egen McGyver och/eller Indiana Jones i SOS sms:ar mig från sitt pågående spejar-uppdrag i nordöstra Tanzania... För er som inte känner till Peter så är han vår praktiske koordinator i SOS festivalarbete och bor tillsammans med sin familj i Pittsburgh, USA... Peter reser före festivalteamet och utan honom funkar inget och med honom funkar allt.

Jag och Peter efter ett svettigt festival-möte i Migori, Kenya 2004...

Peter skrev igår, som svar på att jag meddelade honom via sms att vi ber för honom här på missionsbas Stockholm:

Tack Hannes,

Sitter och kör mot Same just nu. Ska träffa några pastorer och ledare idag och sedan bara scouta med den helige Ande... Guds välbehag vilar över allt här nere. Mötte regionala samfundsledare igår som alla välkomnade oss med öppen hand till Tanzania och alla instämmer i att Same regionen är i stort behov av evangelium. Ska träffa guvenören för Kilmanjaro regionen i morgon bitti och dela visionen med henne... Gud öppnar dörrar! Hälsa krigarna i Stockholm att nu tar vi Pare folket för vår Herre!

Din fält-general Peter

Pare folket...

Den 19-23 maj blir det "Signs & Wonders Festival" i Tanzania. Se här för mer info. Ska inte du följa med oss på missionsäventyr till Afrika till våren?!

Vi hörs!