01 februari, 2010

Nykär

Yes! Sant ;). Har precis varit och tränat tillsammans med min egen Maria på favvo-gymmet i Flempan... Att få instruera sin fru och samtidigt se henne träna och sedan träna själv och hela tiden ge varandra komplimanger och uppmuntran - ja då slår det gnistor!
-Vilka muskler du har, älskling!
-Oj, vad många repetioner du gör på varje set! Så tunga vikter - wow?! Osv, osv... Hon solar ett pass och jag fortsätter träna lite... Vi vandrar ut till bilen och känner, ja... efter 16 års äktenskap och 19 år tillsammans - vi är nykära. Så enkelt! Träna tillsammans ett hett tips till äkta makar alltså ;).

Igår var Maria och jag "stand in" som barnpastorer i SOS Kids! Maria var clownen "Sprallis" och jag barnpastor för en dag... Såå kul! Då hände det igen; "Love in the air" - frugan blev så kul och sött som just clown!

Vi döpte fyra färskingar i Guds rike i slutet på mötet i SOS Church igår - halleluja! Ja, man kan inte annat än att bli lite kär i församlingen och alla våra ivriga lärjungar till Jesus också! Mycket kärlek just nu... :).

Vi hörs!