11 april, 2013

På söndag blir det fest!


På söndag predikar jag hemma. Längtar redan så jag nästan spricker...

Vår föreståndare Walter Zuniga med ett 5 man stort team predikar i vår dotterförsamling "Sings and Wonders Church Velingrad" i Bulgarien hela helgen... Be för Walter, Carlos, Annelie,  Maria, Tony och Sandra! Pastor Janko Angelov har hyrt den stora gamla teatern i Velingrad och alla husförsamlingarna i bergen kommer också ner för att fira Jesus i centrum på söndag! Walter är ju pappa, apostel och grundare till församlingen och alla längtar efter att få höra honom predika men också be för sjuka på söndag! Vår gatupräst Carlos Recinos ska berätta sin livshistoria om hur Jesus frälst från droger, våld och gäng... Det kommer bli explosivt! Vilket upplägg! Vi står med dem och hejar på i Stockholm!

Walter och Janko...

Som SOS Church Stockholms pappa och evangelist är jag "stand in" för pastor Walter på hemmaplan och predikar på Polstjärnan i båda våra celebration kl 12 och 16 på söndag!
Ska predika ett helt nytt budskap om Jesu blod, göra frälsningsinbjudan och sedan firar vi nattvard och ber för sjuka! Jag tror på massor av under på söndag! Kommer predika kort - ca 25 minuter och ge mer tid för lovsång och förbön! Det blir fest på söndag! Välkomna!

Vi hörs!