26 februari, 2014

Ett förrådshus för alla folk!

Ett av många saker som den helige Ande viskade till mig när vi 2009 planterade SOS Church Stockholm mitt i vår vackra huvudstad var;

"Bygg ett förrådshus för alla folk"



På lördag fortsätter just det apostoliska församlingsbygget med 3e bibelstudiedagen om biblisk ekonomi - "God wants to make you rich"... Vi börjar kl 10:30, efter en skön och välbehövlig sovmorgon, och äter lunch tillsammans ca 12:30, för att sedan avrunda undervisningen med frågor och svar ca kl 15. Vi träffas i våra bibelskolelokaler på Warfvingesväg 26 i Stadshagen.



Den här helgen är speciell på många sätt eftersom jag också släpper min femte bok: "Världens bästa familj" och signerar böcker både lördag och söndag. Boken är en sammanfattning från de tre lördagar vi samlats för undervisning om äktenskap och familj i församlingen. Jag ber att boken ska bli en bestseller och maxa familjerna och skapa sundhet och kittlande spännande framtid för alla som läser den. Familjen är verkligen vår största glädje och vårt största förtroendekapital!

På söndag gästas vårt celebration, kl 16 på Norra Latin (Drottninggatan), av två hedersgäster - nämligen Pelle Hörnmark och Marie Nylén. Pelle är en kär vän till mig sedan 20 år tillbaka. Pelle har världens största hjärta. Han har arbetat som missionär i Etiopen och lett en stor och framgångsrik församling i Jönköping under många år.
Idag är han "pappa pingst" med hela Sverige och reser och inspirerar ledare. Nu kommer Pelle med ett budskap till Stockholm och vi tror många ska bli frälsta och dricka av Anden på söndag! Ta med dig vänner som vanligtvis inte brukar gå i kyrkan! Pelle älskar Jesus och predikar ett tydligt korsfokuserat evangelium och förlöser eld och
kraft till frihet. Vi ber om ett blixtnedslag från himlen! 
Marie Nylén leder organisationen Levande Familjer som hjälper par i kris och värnar och stärker familjer i Skandinavien. Marie är ljuvligt jordnära, praktisk i sin rådgivning, men har också en sådan smittande livsglädje och vinnande folklighet. Du mår helt enkelt bra av en dos Marie Nylén!

Välkomna till SOS Church Stockholm! Det blir fest hela helgen!

Vi hörs!