25 november, 2014

A Heart for Mission!

Landat efter 3 intensiva veckor på resande fot. Underbart att vara hemma hos familjen igen! Njuter några dagars ledighet men kan inte sluta tänka på den himmelska favör över Mission SOS! Det finns sååå mycket spännande på gång! ;)




Idag kickade vår bibelskola igång "A Heart for Mission"! En hel vecka där fokus är de onådda folken, festivaler, mirakel stories... Varje dag har vi fokus på olika världsdelar; idag hade vi Mellanöstern. Mycket habibisar, baklava och jalla jalla- Underbart! Hela veckan kör vi öppet hus och alla är välkomna att besöka vår skola! Om du som läser detta inlägg just nu, sitter och funderar på din vårtermin så vet jag vad du behöver ;) Ett år på vår skola!! Besök oss denna vecka och registrera dig direkt på plats! Ska bli underbart att få komma in till skolan och vara med på denna onådda folk-vecka, längtar :)



Vi har en spännande söndag framför oss! Först träffar jag SOS Business Class på en lunch. Om du är företagare eller är på gång och startar ett företag, så bara måste du vara med på denna lunchen! Mejla till sosbc@missionsos.org och så ses vi kl 13.00!
Klockan 16.00 predikar jag i SOS Church igen och kl 18.30 drar vi igång ett fackeltåg genom Drottninggatan fram till Mynttorget, för alla ISIS offer! Klart du ska vara med på detta! Vi ses utanför Norra Latin för Light Up for Life. Vi har massvis med plakat och facklor som väntar på dig!

Light Up For Life - Manifestation för ISIS offer from Scottie Campbell on Vimeo.

Vi hörs!