26 maj, 2015

Tro för en huvudstad!

"Genom tron föll Jerikos murar, sedan man i sju dagar hade gått runt omkring dem." (Heb 11:30, 1917 översättning)

Vi börjar vårt väldiga afrikanska fälttåg i Lusaka, Zambia med festival den 3-7 juni. Hela 54 afrikanska huvudstäder väntar! Huvudstad efter huvudstad skall besökas och evangelium proklameras. Mäktiga städer med unga och starka befolkningar som söker inriktning och syfte med sin spirande framtid! Den afrikanska vårens tecken kan ses både andligt och fysiskt. Det unga urbana Afrika utbildar sig, startar företag och skapar ständigt nya trender. Striden om tonåringarna och de unga vuxnas framtid är definitivt andlig (Ef 6:12). En kamp mot "furstar och väldigheter och världshärskare, som råder i mörkret". Ska de bli status konsumerande och titel sjuka eller ska de bli apostlar, evangelister och missionärer?!


Vår tro på Jesu seger vinner över djävulen! Andliga murar måste falla likt Jerikos murar föll för Josuas här en gång. Häxkraft, stam/ras motsättningar och korruption ska bytas ut mot helig Ande, kärlek, enhet och uppriktig integritet.

Kallelsen och visionen om ACCT är född av Gud och inte av människor. Detta är vår tro. Visionen är större än oss. Visionen är Jesu egen. Den tillhör Honom.

"Ty allt som är fött av Gud, det övervinner världen; och detta är den seger, som har övervunnit världen: vår tro." (1 Joh 5:4)

Jesus sa till mig när Han uppenbarade sig för mig i Moshi, Tanzania i november 2013;

"Predika ett övernaturligt evangelium i varje afrikansk huvudstad och lär nästa generation att lyssna på den helige Ande och vandra i under och tecken. Det unga urbana Afrika kommer att avsluta min missionsbefallning och ta gudsriket till varje stam på sin kontinent och sedan till världens ende. Inget kan stoppa dem! Hjälp dem! Mobilisera dem! Visa dem vägen! Hör du hur de ropar?!"

Kallelsen är helig och uppdraget glasklart! Nu drar vi rakt igenom Röda Havet i rå tro! (Heb 11:29) Vi vet att detta bara är möjligt för ett utvalt folk och på ett Andens tilltal! Vi säger bävande att vi tror att vi är både utvalda och tydligt befallda att gå!

Vi fastar, ber och förbereder stora team för avresa just nu. Förberedelser pågår för fullt i både Lusaka, Zambia och Dodoma, Tanzania medan jag skriver.



Antingen gör Gud en väg genom ett stormigt hav eller så drunknar vi. Antingen rasar murarna för vårt härskri och våra basuner, eller så dör vi i strid (Jos 6:20). Vi tror Gud ska ge oss Lusaka. Vi går tysta och beslutsamma (Jos 6:10). Vi går i tro. Vi sparar oss och våra krafter för striden. Snart strider vi... Inte än men snart...

Vinna eller försvinna. Här börjar förhoppningsvis vårt segertåg. Vi kan inget lagom eller mitt emellan! Vi satsar allt. Investerar max. Nu gäller det liv, nästa generation och Afrikas framtid!

Be för oss!